EETHUIS LANIA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 641 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Lania. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 22:52 Kroket was lauw en slap Kipnuggets waren verbrand Friet was een mengeling van water/vet Zie foto bij review op Google.
21 sep 2022 om 22:07 Perfect bezorgd en lekker
19 sep 2022 om 20:15 Wij hadden een durum shoarma en een gemengde salade besteld, de durum shoarma viel uit elkaar, was koud, en het vet druipte eruit. Echt niet te eten. De salade was wat komkommer snippers in warme yogurt en smaakte nergens naar. Te smerig voor woorden
10 sep 2022 om 17:40 Heerlijk zoals altijd, echt goed eten en hele aardige bezorgers! Zeker een aanrader
8 sep 2022 om 20:56 Het was weer heerlijk
29 aug 2022 om 7:17 Het eten was er snel en het smaakte heel erg goed !
26 aug 2022 om 19:01 Lamskoteletjes zijn elders vaak te dun gesneden en daardoor te droog gegaard, maar hier gelukkig niet! Dik genoeg, daardoor malser, en smakelijk! Houden zo, aub! En ik vind t fijn dat ik voor rijst kan kiezen ipv altijd maar frites.
19 aug 2022 om 22:26 Wat een prachtige start van het weekend! Zeer vriendelijke bezorging en heerlijk gegeten =)
19 aug 2022 om 21:47 Het eten is net voor 18uur besteld. Het zou om 18.57 bezorgd worden. Om 19.17 hebben wij zelf contact opgenomen met Lania. Daar werd gezegd dat de bezorger met 100% zekerheid onderweg zou zijn. Om 19. 28 hebben wij nogmaals gebeld.Om 19.40 was het er
18 aug 2022 om 22:39 Heel veel zout . friet was niet goed gebakken Het was niet lekker De als was egt vies Ik bestel hier niet meer
17 aug 2022 om 23:58 Eten was prima in orde , miste alleen het broodje bij het shoarmamenu. Ben het gewend bij een ander restaurant dus dat zal daar wel aan liggen. Verder tevreden
17 aug 2022 om 8:32 We hadden mayo besteld bij het burgermenu, zat er niet bij! We hadden als opmerking dat er bij 1 kapsalon alleen ijsbergsla mocht zitten. Hier zat gewoon alles in. Dus helaas niet goed gelezen.